Kreatív, közösségi, kilenc

Közösségi kihívásra hívunk, amihez el sem kell hagynod az otthonod!  Kreatív kihívásra hívjuk a Ferencvárosban élőket, hogy közösen gondolkodjunk a környékről, a közös tereinkről, és a közösségről, amiben élünk, és aminek mi is alkotói vagyunk. 

Tovább

Éld újra 909 karakterben – Ferencvárosi emléktérképezés

Írd meg kedvenc ferencvárosi élményed! Mi elhelyezzük egy térképen, hogy mások is átélhessék.  

Tovább

Újraindul mentorprogramunk!

Szívesen ismerkednél hazánkban élő bevándorlókkal, menekültekkel? Érdekel a történetük, élethelyzetük? Esetleg van arról tapasztalatod, hogy milyen érzés külföldön megtalálni a helyed? Van kedved segíteni? Újraindul mentorprogramunk!

Tovább

(English) TASTE MIRA! Chinese food

   

(English) From India to Mexico: Another opportunity to learn a cultural celebration in Miradoor!

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Amerikai Angol nyelvű változata van.

(English) The light reached Miradoor

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Amerikai Angol nyelvű változata van.

(English) New-season of women empowerment program in Miradoor has just started

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Amerikai Angol nyelvű változata van.

Médiaismeret fitness gyakorló hírolvasóknak

Az Artemisszió Alapítvány megvalósításában indul egy újabb médiás képzésünk, a hétköznap esendő embereinek, akik szeretnének kicsit magabiztosabban tudni érvelni a demagóg szomszéddal, vagy a gyűlöletbeszéddel operáló írott vagy hangzó környezettel szemben. A három alkalmas kurzus elemei külön-külön is látogathatóak, ám regisztrációt azért még kérünk.

Tovább

Creative Fusion Day

Itt a Creative Fusion Day! Kíváncsian és szeretettel várunk minden kreatív, alkotni vágyó és MiraDoor- szerető résztvevőt, aki szívesen töltene velünk egy délutánt, és kipróbálná magát, mint workshop vezető.

Tovább

Idén is Bokréta fesztivál!

Idén is Bokréta fesztivállal nyitjuk az őszi szerzont a MiraDoorban. Az 5 nap alatt ízelítőt kaphattok abból, mi mindent tervezünk az év többi részére. Lesznek nyitott jógaórák, kreatív workshop és közös falfestés, városi kertészkedés, koncert, ételek és kóstolók, új ismeretségek… Várunk mindenkit szeretettel a programokon: a MiraDoor közösség tagjait és a környékbelieket egyaránt.

Tovább