A Mira közösséget azért hoztuk létre, hogy segítsünk az itt élő
menekülteknek és egymásnak, és hogy közösen egy erősebb,
összetartóbb társadalmat hozzunk létre.
Egy olyan világot, ahol több az öröm, a sikerélmény.
Ahol jobb élni.

 

 

 

 

 

 

A Mira az Artemisszió Alapítvány kezdeményezésére jött létre.

Az Artemisszió Alapítványnál évek óta foglalkozunk bevándorlók és menekültek, valamint hátrányos helyzetű fiatalok beilleszkedésének segítésével.

A bevándorlók és a menekültek sikeres beilleszkedése mindannyiunk elemi érdeke. Ez alatt azt értjük, hogy minél hamarabb önfenntartóak gazdaságilag, valamint magukkal és világgal elégedett emberek lesznek, akik a környezetükkel kiegyensúlyozott kapcsolatokat ápolnak. Mindannyian tudjuk, ha az emberek a helyükön érzik magukat, akkor kreatívabbak, produktívabbak, és a közösbe is többet képesek beleadni.

Mi úgy látjuk, hogy ha szeretnénk egy erős, egymást támogató, saját sokszínűségére büszke társadalomban élni, ezt magunknak kell megteremtenünk. Az Artemissziónál a közösségi munka már régóta zajlik, most azt szeretnénk, hogy ez a közösség minél szélesebb és minél sokszínűbb legyen, és minél többen tudjanak belőle profitálni.

Ennek szeretnénk most teret adni – ennek a sokszínű, izgalmas, játékos közösségnek, ami a Mira.

"Just people" // Refugee Integration in Hungary

🗳💒 Szavazz a Mirára! // Bekerültünk az Erste Higgy magadban! pályázat közönségszavazós szakaszába, ahol a ti döntésetek a legfontosabb. A segítségetekkel a Mira interkulturális közösség új terét szeretnénk létrehozni. Ezen a linken http://www.erstehiggymagadban.hu/palyazat/mira-interkulturalis-haz-1061 találtok hosszabb leírást a projektről és ugyanitt rövid regisztráció után szavazni is tudtok. Előre is nagyon köszönjük! 🗳💒 // videó: Rose Dunster

Közzétette: Artemisszió Alapítvány – 2017. november 27.

 

 

COLOUR YOUR MIND, COLOUR YOUR WORLD. 

A Mira közösség létrehozását  a Building Bridges projekten keresztül az UNHCR, valamint az OSF támogatta.