Írd meg kedvenc ferencvárosi élményed!
Mi elhelyezzük egy térképen, hogy mások is átélhessék.
 

Ha már az utcákon nem járhatunk, legalább fejben rójuk Ferencváros útjait! Egy újszerű kalandra invitálunk, egy kreatív történet megosztásra, hogy utána együtt barangolhassunk a kerület emlékei közt virtuálisan.

Randi? Séta? Játszótér? Ráday és Mester utca. Bakáts tér vagy Duna part? JALtp és a Kiserdő… Hentes? Zöldséges! Cukrászda vagy gyros-os? Bandázás! Kocsma… Kávézás? Hmm, egy fagyi…. Jaffa? Castro? Kulti mozi? Kinizsi vagy Bluebox? Tűzraktér… Tilosss!! József Attila, Lázár Ervin, Mikkamakka… s megannyi ismerős hely és név.

Add be te is a közösbe a saját sztorid! Oszd meg velünk, mi jut eszedbe, meséld el a történeted! Írd le, hogy más is hadd kalandozzon velünk egy kicsit Ferencváros utcáin, terein, virtuálisan!

Célunk a kerülethez kötődő jó emlékek összegyűjtése, nem egy szépirodalmi verseny!! Alkoss egy maximum 909 karakteres szöveget és tegyél mellé egy képet (min. 2MB, saját fénykép/ rajz/ Fortepan stb. kép)

Határidő: 2020. május 7.

Az írások benyújtásának felülete: https://forms.gle/t3sjNqg51yhCAreH6

A térkép pedig itt érhető el: https://www.google.com/maps/d/u/2/edit?mid=1lsXAJTZdCWVNv1ieWBJmsfegoTtfWXa3&ll=47.48027934586351%2C19.073663898811333&z=18

Ha kérdésed van, írj: artemisz@artemisszio.hu

A projekt megvalósulását az EPIM (European Programme for Integration and Migration) támogatta.