Gyere, és csatlakozz a MiraDoor szezonnyitó programsorozatához, a Bokréta fesztiválhoz!
 
Mit jelent Neked a Ferenc tér, és környéke? A Bokréta fesztiválon erre keressük a választ! Izgalmas workshopokkal, beszélgetésekkel, kiállítással várunk Titeket.
Térképezzük fel közösen a Ferenc tér és környéke jelenét és múltját, fejtsük fel közösen, mit takar a Bokréta-identitás!
 

PROGRAMOK:
Szeptember 23: Piknik a Ferenc téren: ismerkedés, Ferenc-tér-térképezős játékok, jóga a parkban
Szeptember 24: Henna festés
Szeptember 25: Közös zenélés, open jam
Szeptember 26: Fotóworkshop Isabel Val vezetésével
Szeptember 27: Táskanyomó / textilfestő workshop az Open Doors tagjaival
Szeptember 28: Láthatatlan színházi workshop és előadás: spontán és váratlan színházi jelenlét a Ferenc téren, és környékén!
Szeptember 29: Hímző- és ékszerkészítő workshop délelőtt.
 
Kik vagyunk?
A MiraDoor a Mira interkulturális közösség és az Open Doors Hungary kezdeményezése, egy interkulturális közösségi tér, tanulási lehetőség, és találkozási pont. Itt lehet tanulni más kultúrákról, találkozni itt élő külföldiekkel, nyelvet gyakorolni, kérdezni és válaszokat kapni. A MiraDoorban kapnak helyet a Mira közösség számára nyújtott programok (jóga, angol-, magyar- nyelvórák, programozóórák, és sok minden más). Emellett rendszeresen szervezünk nyitott programokat: filmklubot, interkulturális esteket, közös főzéseket, ezekre a programokra várunk minden érdeklődőt. A kreatív workshopokon készített termékeinket (pl. Afgán papírsárkányok, vászontáskák) is itt tudod megtekinteni, és adományért cserébe hazavinni.
 
Lesznek más programok is a közeljövőben?
Persze. A MiraDoor rendszeresen fog programokat szervezni és nyújtani a szomszédai számára. Októbertől úgy tervezzük, hogy havi rendszerességgel szervezünk gyerekprogramokat és kézműves workshopokat szomszédaink, a kerületi lakosok számára.
 
Miket csináltunk eddig?
Májusban nyitottunk, majd rögtön utána foglalkozásokat tartottunk a Ferenc téren a Nemzetközi Gyereknap alkalmából, és megemlékeztünk a Nemzetközi Menekültnapról is.
 
Kik támogatják a fesztivált?
A fesztivál megvalósulását az SCI (Service Civil International) támogatja. A programokon, workshopokon való részvétel ingyenes. Ha adományotokkal támogattok, azt a közösségi tér fenntartására, és további programok szervezésére fordítjuk.
 
Még több infó:
https://www.facebook.com/OpenDoorsHungary/
https://www.facebook.com/mirabudapest/
https://artemisszio.eu/mira/en/